Mesepont Facebook

Mesepont | Adatkezelési tájékoztató
14972
page-template-default,page,page-id-14972,edgt-core-1.0.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Adatkezelési tájékoztató

Letölthető változat

 

Személyes adatainak védelme kiemelkedő jelentőséggel bír számunkra. Kérjük tekintse át adatvédelmi tájékoztatónkat annak érdekében, hogy rövid és közérthető tájékoztatást kapjon arról, hogy a Meskete2015 Kft. adatait miként gyűjti és kezeli.

 

Személyes adatok

1. A weboldalon történő megrendelés/ regisztráció során gyűjtött adatok:
A weboldalon történő megrendelés/ regisztráció során gyűjtött adatok a Felhasználó beazonosítása érdekében történnek azzal a céllal, hogy a megrendelt terméket kiszállíthassuk, majd a számlát a részére kiállíthassuk. Az adatokat a 2000. évi C. törvény 169. §-ának (1) bekezdése értelmében az adókötelezettség elévüléséig kell megőrizni.
A Felhasználó adatait más célból nem használjuk, részére hírlevelet, reklámot nem küldünk /kivéve, ha a hírlevelünkre feliratkozott/.
A megrendeléskor regisztrált adatait kizárólag a DPD Futárszolgálatnak adjuk át a kiszállítás lebonyolításának érdekében.
A DPD Futárszolgálat adatvédelmi tájékoztatójának elérhetősége:
https://www.dpd.com/hu/home/siteutilities/adatvedelmi_nyilatkozat2

 

1.1 Név:
Az adatkezelés jogalapja, a Felhasználó hozzájárulása.
Az adatkezelés célja a Felhasználó beazonosíthatósága a megrendeléskor, a megrendelt termék kiszállításakor, és a számla kibocsájtás.
1.2 E-mail cím:
Az adatkezelés jogalapja, a Felhasználó hozzájárulása.
Az adatkezelés célja a Felhasználó tájékoztatása a megrendeléséről, kiszállítás
időpontjáról, megrendeléséről online számlát küldünk a megadott e-mail címre.
1.3 Kézbesítési cím:
Az adatkezelés jogalapja, a Felhasználó hozzájárulása.
Az adatkezelés célja a Felhasználó által megrendelt termék/termékek kiszállítása a megadott kézbesítési címre.
1.4 Számlázási cím:
Az adatkezelés jogalapja, a Felhasználó hozzájárulása.
Az adatkezelés célja a Felhasználó által megrendelt termékről/termékekről számla kibocsájtása a megadott számlázi névre és címre.
1.5 Telefonszám:
Az adatkezelés jogalapja, a Felhasználó hozzájárulása.
Az adatkezelés célja a Felhasználó tájékoztatása a megrendeléséről, kiszállítás
időpontjáról, esetleges csúszásokról a teljesítés során. A telefonszámot a DPD Futárszolgálatnak átadjuk, így a teljesítés esetlegesen elgépelt cím, vagy házszám esetén sem hiúsul meg, illetve az átadás időpontját pontosítani tudják a Megrendelővel.

 

2. Hírlevél szolgáltatás során gyűjtött adatok:
A hírlevélre történő regisztráció a Felhasználó feliratkozásával történik.
A Meskete2015 Kft. az adatokat a regisztráció törléséig (leiratkozásáig) tárolja.

2.1 Név:
Az adatkezelés jogalapja, a Felhasználó feliratkozása, hozzájárulása.
Az adatkezelés célja névre szóló levelek, reklámanyagok, tájékoztatók küldése a Felhasználó részére.
2.2 E-mail cím:
Az adatkezelés jogalapja, a Felhasználó feliratkozása, hozzájárulása.
Az adatkezelés célja kézbesítési címének meghatározása.

 

COOKIE-k
Tájékoztatjuk, hogy a www.mesepont.hu weboldalon cookie-kat használunk a weboldal látogatottsági statisztikáinak gyűjtése érdekében. Az adatokat a Google Analytics rendszere tárolja, mely szolgáltatótól a Meskete 2015 Kft. összesített statisztikai adatokat kap.

 

A Felhasználó jogai
A Meskete 2015 Kft. adatkezelésével kapcsolatban a Felhasználó jogosult:
1. Tájékoztatást kérni tárolt személyes adatairól, és azok kezeléséről az info@mesepont.hu e-mail címen
2. Személyes adatainak helyesbítését kérni
3. Személyes adatainak törlését kérni
4. Adatai kezelésének korlátozását kérni
5. Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál panaszt tenni
6. Jogai megsértése esetén bírósághoz fordulni
7. Jogai megsértése esetén kártérítést igényelni

 

A Meskete2015 Kft. által alkalmazott biztonsági intézkedések
A Meskete2015 Kft. jóhiszeműen jár el, és gondoskodik a kezelt adatok biztonságáról, azokat nyilvánosságra nem hozza. Gondoskodik a törléssel, megsemmisítéssel, az alkalmazott technika megváltozásából fakadó hozzáférhetetlenné válással szemben. A technikai és szervezési intézkedéseket a Meskete 2015 Kft. rendszeresen felülvizsgálja és szükség esetén naprakésszé teszi, a szabályozási változásokat nyomon követi.

 

További információk
Az adatkezelő elérhetősége:
Meskete 2015. Kft
Székhelye: 8229 Csopak, Vadvirág u.3.
Telefonszáma: +36204426627
E-mail címe: info@mesepont.hu
Cégjegyzékszáma: 19-09-517961
Adószáma: 25349027-2-19

 

A tárhelyszolgáltató elérhetősége:
BIT-Hungary Kft.
Székhelye: 1021 Budapest, Budakeszi út 51. Logiszt. ép. fszt. 2.
Telefonszáma: +3614361004
E-mail címe: remenyi@bit.hungary.hu
Cégjegyzékszáma: 01-09-076831
Adószáma: 10581449-2-41

 

Amennyiben a Meskete2015 Kft. általi adatkezelés vonatkozásában bármilyen kérdése, panasza lenne kérjük küldje azokat az info@mesepont.hu elektronikus levélcímre, vagy postai úton a 8229 Csopak, Vadvirág u.3. címre.