Mesepont Facebook

Mesepont | Fontosak nekünk
15528
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15528,edgt-core-1.0.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
#fontosaknekünk

A Mesepont madárka küldetést teljesít!

Célunk a gyermekvédelmi gondoskodásban elő gyerekek támogatása a Világszép Alapítvány segítségével!

.

Segíts Te is, hogy minden gyerek megkaphassa az egyéni figyelmet és az elfogadó szeretet!

Miért?

Mi a Mesepontnál termékeinket olyan célközönségnek, családoknak ajánljuk, akik minőségi időt töltenek a gyerekeikkel, figyelmet szentelnek fejlődésüknek.
Játékaink kiválasztásánál szem előtt tartjuk az egyénre szabott figyelmet és készségfejlesztést bébi kortól kora iskolás korig.
Régóta kerestünk egy olyan célt, amellyel igazán jót tehetünk, és ehhez egy olyan partnert, akinek filozófiája illeszkedik a miénkhez.
Nagyon boldogok vagyunk, hogy egymásra találtunk a Világszép Alapítvánnyal!

A Világszép Alapítványról

Magyarországon kb. 23.000 gyerek él gyermekvédelmi gondoskodásban. A családjukból kiemelt, traumatizált gyerekek alapvető hátránnyal indulnak az életben. Az Alapítvány ÉRTÜK dolgozik. Céljuk, hogy mindenki megtapasztalhassa az elfogadó szeretetet, egyénre szabott figyelmet, és azt, hogy neki is szép és lehetőségekkel teli a világ. Hosszú távon jelen vannak a gyerekek életében, biztonságos pontot adva folytonos változással teli mindennapjaikban. Mivel minden életkorhoz és helyzethez egyénre szabott támogatást biztosítanak, tevékenységük sokrétű. Rendszeres nyári táborokon, mesemondáson, zenén, kézműves foglalkozásokon keresztül kapcsolódnak leányanyák csecsemőitől, óvodásokon át iskolásokhoz, kamaszokhoz és a fiatal felnőttekhez. A rendszeres programok, foglalkozások és táborok mellett mentorálással is támogatják az arra nyitott fiatalokat. Mesemondó és mentor programjukban több mint 80 önkéntessel segítenek abban, hogy egyéni figyelmük által tehessék teljesebbé gyermekotthonok lakóinak életét.

http://www.mesekozpont.hu/

https://www.facebook.com/vilagszep/

Hogyan segíthetsz?

1. Megrendelésed mellé vásárolj tetoválást 1.500 Ft értékben a Mesepont madárkával, mely kampányunk jelképe lett. Az így összegyűjtött összeget a Mesepont eljuttatja a Világszép Alapítvány részére.
Amennyiben csak tetoválást rendelsz, úgy a tetoválásokat postai levélként küldjük a rendeléskor megadott címre. Kérünk, hogy a támogatás összegét utald a Meskete2015 Kft. 10300002-10646198-49020019 (MKB) bankszámla számára.

.

2. Ne dobd ki megunt játékaidat! Használt, de jó állapotú játékaidat juttasd el hozzánk a 8229 Csopak, Vadvirág u. 3. címre. Az összegyűjött,  és korcsoportonként válogatott játékokat Karácsony előtt eljuttatjuk a Világszép Alapítvány által javasolt gyermekotthonokba, vagy családokhoz. Ehhez természetesen a Mesepont is hozzájárul új játékokkal!